Bild på fartyg och ett däcksarrangemang

Alle man ombord!

Alle man ombord! Ordna en unik aktivitet för ditt företag genom att boka ett däcksarrangemang eller en seglats med ett häftigt fartyg under The Tall Ships Races.

Hyr däcket på ett segelfartyg

Ett däcksarrangemang kan vara mellan 2-4 timmar. Perfekt för mingel, underhållning och något att äta och dricka till. I vissa fall finns mindre mötesrum under däck att tillgå. Underhållning kan ordnas ombord. Däcksarrangemangen har plats för mellan 30 och 150 personer.

Gå ut på en seglats

Några fartyg erbjuder seglatser på 3 timmar. Här kan dina gäster bli sjömän för en stund och aktivt delta i arbetet ombord. Eller så njuter man bara av havet och vinden i ansiktet. Hyr hela fartyget eller dela annan grupp beroende på ert behov och önskemål. Pris från 495 kr per person inkl. moms. Det går även att köpa med en picknick-tallrik för resan.

Tider

De flesta däcksarrangemang vid kaj kan göras under fredag, lördag och söndag, både dagtid efter klockan 11.00 och i några fall ända till sent på kvällen. Vill ni ha ett kvällsarrangemang är det extra viktigt att skynda sig att boka!
Seglatser sker dagtid fram till kl. 19.00.

Catering

Catering erbjuds till fartygen för mingel och samvaro både på dag- och kvällstid.

 


Är du intresserad av att boka seglats eller däcksarrangemang? Anmäl intresse genom att fylla i din mejladress, så kontaktas du av Halmstad Tourist Center.