Världsmästare swingar loss på The Tall Ships Races

Under The Tall Ships Races får besökare chansen att utmana Sandra Carlborg, världsrekordinnehavare i golfgrenen longdriving. Under den fartygsfyllda folkfesten kommer hon att dela med sig av tips och erfarenheter. Ta chansen att prova golf i en spektakulär miljö omgiven av högmastade fartyg. Sandra Carlborg, innehavare av världsrekordet på 357,7 meter och flerfaldig världsmästare, är van att genomföra event men är ovan vid den udda omgivningen.
-Jag har flera tävlingar och event inplanerade i år men något säger mig att detta kommer vara lite speciellt. Normalt sett är jag på en golfbana eller en driving range men den här gången ska vi slå in i en bur som är uppställd i evenemangsområdet och det ska bli jättespännande, säger Sandra Carlborg.
Hon har med sig flightscope, som mäter bollens flykt och kan återge en mängd olika värden som bland annat total längd på slaget. Alla som utmanar henne kan, om de vill, få feedback på sina slag. Golfaktiviteten är ett samarbete mellan projektet Golfhuvudstaden och tryckeriföretaget KB Media.

Läs pressmeddelandetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster