YouTubes logotype
Spotifys logotype
Flickrs logotype

Resor & Trafik

Välkommen till The Tall Ships Races - men kom gärna till fots, på cykel eller med kollektivtrafiken. Försök också att undvika köra genom centrum under de här dagarna. Ju färre fordon, desto mindre risk för köbildning.

Att ta sig fram i Halmstad till och från The Tall Ships Races är enkelt och smidigt då det är gångavstånd från Stora Torg i centrum. Halmstad är en cykelvänlig stad och med två hjul kan du ta dig fram överallt.

Pendelbussar till området


Mellan Österskans och festivalområdet kommer det mellan klockan 12-24 varje dag under festivalen gå pendelbussar. Bussarna avgår var 10:e minut i vardera riktning.

Färdtjänst och taxi


Taxistation finns vid Järnvägstationen, och angöring för färdtjänst/taxi i direkt anslutning till evenemangsområdet finns vid Stuvaregatan (Tullhuset), TSR-hållplatsen vid Slakterigatan/Stationsgatan samt vid Sibiriegatan (vid hamnkontoret).
Läs mer under tillgänglighet

Gästhamnar


För er som anländer med båt finns två officiella gästhamnar; Halmstad Gästhamn och Grötviks Gästhamn. Gå in på deras respektive hemsida för mer information om pris och tillgänglighet.
Sidan uppdaterad: 2011-07-27