YouTubes logotype
Spotifys logotype
Flickrs logotype

Partners

Huvudpartners

BilMånsson


BilMånsson är en förnyare i branschen som försöker se saker i ett nytt perspektiv. Självklart kommer god service och nöjda kunder alltid i första rummet.

www.bilmansson.comlänk till annan webbplats

Halmstad Hamn


Halmstad Hamn är en fullservice hamn. Hamnen och stuveriet är integrerat i samma organisation, vilket gör att hamnen besitter unika möjligheter till expansion. Halmstad Hamn håller på att utvecklas till ett transport- och logistiknav på svenska västkusten.

www.halmstadhamn.selänk till annan webbplats

HFAB


HFAB är ett modernt bostadsföretag med stolta anor och stor framtidstro. Vårt bolag har verkat i över 60 år och är ett av Halmstads kommun helägda aktiebolag. Vi är också en drivande part i många utvecklingsfrågor — till gagn för såväl kommunen som människorna som bor och verkar inom dess gränser.

www.hfab.selänk till annan webbplats

Länsförsäkringar Halland


Länsförsäkringar Halland är idag ett komplett finansiellt varuhus som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe.

www.lansforsakringar.selänk till annan webbplats

Stena Recycling


Stena Recyclings huvudsakliga verksamhet är att ta hand om avfall och uttjänt material för återanvändning och återvinning. Med kundanpassad service inklusive helhetslösningar och specialistkompetensser inom avfallsområdet erbjuder de även miljöutbildningar, onlinetjänster, rådgivning och annan service.

www.stenarecycling.selänk till annan webbplats

TELE 2 Business

Mediapartners

Partners

Halmstads Energi och Miljö AB


Vi är en del av Halmstad. Precis som du. Du som bor och verkar i och runt Halmstad betyder allt för oss. Vi arbetar för ditt och miljöns bästa när det gäller att ta hand om avfall, återvinning, fjärrvärme och elleveranser - både nu och långt in i framtiden.

www.hem.selänk till annan webbplats

Halmstad Stadsnät

www.hitnet.nulänk till annan webbplats

Kopieringsbolaget


Kopieringsbolagets affärsidé är att förädla, distribuera och förvalta sina kunders information. Både  företag, offentlig förvaltning och föreningar hör till kunderna, företrädesvis inom reklam-, informations- och byggsektorn. Kopieringsbolaget har en mycket bred kunskap och stor kapacitet att leverera trycksaker för alla tänkbara ändamål. De arbetar både på uppdrag direkt från kund och i samarbete med kundens reklambyrå.

www.kopieringsbolaget.selänk till annan webbplats

Krönleins


Vi levererar njutning i världsklass.
Nordens mest prisbelönta bryggeri.
Kvalitet och tradition sedan 1790.

www.kronleins.selänk till annan webbplats

Pelle P


PPY Production AB designar, tillverkar och säljer under varumärket Pelle P tekniska sjö- och fritidskläder där design kombineras med hög kvalitet och funktion. Bolaget har sitt ursprung i seglarlegenden Pelle Petterson, som även gjort sig känd som industri- och produktdesigner.

www.pellepetterson.selänk till annan webbplats

Servera


Servera är marknadsledande grossist och specialist för restauranger och storkök i hela Sverige. Hos Servera finns allt den professionella måltidsmarknaden behöver — livsmedel, drycker, utrustning och förbrukningsvaror.

www.servera.selänk till annan webbplats

Samarbetspartners

Kontakt


Är du intresserad av att samarbeta med The Tall Ships Races 2011 i Halmstad ska du kontakta
Malin Eriksson.
Epost: malin.eriksson@halmstad.se
Telefon: +46 (0)73 - 093 10 46
Sidan uppdaterad: 2011-07-25