Arbeta som volontär

Du som är intresserad av att vara en del av ett av de största evenemangen i Halmstads historia har nu chansen! När skeppen anländer till Halmstad behöver fartygen, besättningarna och besökare hjälp med en rad praktiska saker. Anmäl dig som volontär på kaj eller som volontär för fartygen och upplev ett äventyr som kan ge dig vänner för livet, runt om i hela världen.

Till volontärer utgår ingen ordinarie lön men du tilldelas en rad förmåner och blir en viktig del av The Tall Ships Races Halmstad 2017.

Volontär till fartyg

För dig med maritima erfarenheter och kunskaper i främst engelska och gärna andra språk, kan vi erbjuda plats som volontär till fartygen. Du hjälper besättningen med en rad praktiska frågor och göromål, och ditt arbete kommer bland annat att bestå av assistans mot besättningen på fartygen med bunkring, proviantering, besättningsbyten och teknisk support.

Mer information och ansökanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Volontär på kaj

The Tall Ships Races Halmstad 2017 behöver ett antal volontärer på kaj. I din roll som volontär ingår bland annat att guida och informera besökare från hela världen samt besättningarna på fartygen om alla olika aktiviteter som pågår under de fyra fartfyllda dagarna. Du kommer assistera och hjälpa till vid publika aktivitetsområden på evenemangsplatsen. Andra arbetsområden är entrévärdar, media, administration och kontor samt att fungera som gruppledare.

Mer information och ansökanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Eldjonglör
Eldjonglör
Eldjonglör