Ung

Det grundläggande syftet bakom The Tall Ships Races ligger i den unga målgruppen och hela organisationen finns till för att främja vänskap över landsgränser.

I Halmstad tar vi 2017 ytterligare ett steg i jobbet tillsammans med unga. Vi visar och tydliggör att de är en stor del av den folkfest som The Tall Ships Races är, och nyttjar deras kompetenser genom att skapa unga arrangörsgrupper som är riktade mot detta gigantiska evenemang. Just nu har vi två arrangörsgrupper som träffas regelbundet:

Scenprogram – bokning av band och artister

Vi arbetar tillsammans med TSR:s artistbokare och beslutar om några av de stora artisterna som ska bokas. Vi har inflytande över programläggningen, möjlighet att skapa tema-kvällar på scenerna, samt boka lokala artister. Dessutom får vi en värdefull inblick i en artistbokares liv, med möjligheter, hinder och spänning av proffs som jobbat med några av Sveriges främsta festivaler.

Aktiviteter på evenemangsområdet

Vi får tilldelat ett antal områden och förutsättningar till festivalen som ska fyllas med aktiviteter som vi helt väljer själva. Vi researchar och tar själva fram olika alternativ efter de olika förutsättningarna om vad vi vill ska hända på de olika platserna. Vad kommer ge festivalen det lilla extra, som gör den legendarisk? När vi bestämt vad vi vill ska hända tar aktivitetsbokaren över.


Just nu är anmälningskvoten för unga fylld, men du kan visa ditt intresse genom att skriva in dig på väntelistan nedan. Vi kontaktar dig om det blir lediga platser.

 

Kontakt

John Pahlm
E-post: john.pahlm@halmstad.se

Konsertpublik med händerna i luften

Anmäl ditt intresse på väntlistan

Dina kontaktuppgifter
User information