Företag

Att vara partner till The Tall Ships Races 2017 är ett fantastiskt tillfälle för ditt företag, din förening eller din organisation att synas. Det finns också möjlighet att arrangera företagsevent ombord på något av de storslagna fartygen.

The Tall Ships Races 2017 engagerar ett stort antal volontärer, trainees, unga som gamla, seglare som landkrabbor. Genom att involvera hela Halland; region, kommuner, näringsliv, föreningar, organisationer och privatpersoner får vi ett högt engagemang som skapar bestående värden och bidrar med långtgående effekter långt före, under och efter evenemanget.

Partnermöjligheter

Som partner till The Tall Ships Races 2017 är att vara del av världens största internationella havskappsegling, med fokus på världsomspännande relationer. Dessutom är det ett fantastiskt tillfälle för dig som partner att synas, nätverka och ge kunder och anställda en oförglömlig upplevelse.

Partnerpaket

Huvudpartner - Main Port Sponsor

Ett genomgripande samarbete med branschexklusivitet i er huvudbransch. Vi för en kreativ dialog om hur vi på bästa sätt använder oss av evenemanget som en motor i er kommunikation. Ni exponeras som huvudpartner i alla sammanhang kopplat till TSR 2017 i Halmstad och har möjlighet att vara temasponsor till en av aktiviteterna under evenemanget. Dessutom ingår platser till VIP-arrangemang, trainees som representerar ert företag på en av sträckorna, representation på Captain’s dinner, utställningsyta med mera.

Officiell partner - Official Port Sponsor

Möjlighet till både aktivering och exponering i samband med evenemanget. Exempelvis ingår utställningsyta i området, trainees som representerar ert företag på en sträcka, platser till VIP-arrangemang, exponering som officiell partner med mera.

Samarbetspartner - Port Sponsor

Som samarbetspartner lägger ni större vikt vid att aktivera er på plats. Ni har rätt att kalla er samarbetspartner och har en plats i nätverksprogrammet. Dessutom har ni möjlighet till en traineerepresentant ombord på en av sträckorna och platser till VIP-arrangemang på fartyg vid kaj.

Är du intresserad? Kontakta oss så kan vi berätta mer.

Fartyg vid kaj i skymning

Informationsbank

Här kan du som är partner till The Tall Ships Races 2017 i Halmstad hämta information.

Logopaket för partnersZIP